Integritetspolicy

Integritetspolicy

Vilken information samlar vi in?
Personlig information är information som kan användas för att identifiera dig direkt eller indirekt. Personlig information inkluderar också anonym information associerad med information som kan användas för att direkt eller indirekt identifiera dig.
När du beställer eller registrerar dig på vår webbplats kan du bli ombedd att ange följande information: ditt namn, e-postadress, postadress och telefonnummer.
Vi samlar in och använder bara nödvändig personlig information för att uppfylla våra juridiska skyldigheter och hjälpa oss att hantera vår verksamhet och tillhandahålla dig de tjänster du begär.

Vad använder vi för din information?
Vi använder informationen du tillhandahåller för oss för det specifika syftet med den information du tillhandahåller, som beskrivs vid insamlingstillfället, liksom annan information som är tillåten enligt lag. Informationen vi samlar in från dig kan användas på följande sätt:
1. Anpassa din upplevelse.
2. Förbättra vår webbplats och din shoppingupplevelse.
3. Förbättra kundservice.
4. Behandla transaktioner, inklusive utförande av betalningar och leverera köpta produkter eller tjänster.
5. Skicka ett e-postmeddelande om orderstatusmeddelandet.

Hur skyddar vi din information?
Alla onlineshandelsbutiker på vår webbplats behandlas med industristandard SSL-kryptering och vi har implementerat olika säkerhetsåtgärder, inklusive användning av säkra servrar. All tillhandahållen känslig / kreditinformation överförs via Secure Sockets Layer (SSL) -teknologi och krypteras sedan i vår databas. När transaktionen är klar kommer din privata information (kreditkort, personnummer, finans osv.) Inte att lagras på våra servrar.
Våra servrar och webbplatser skannas säkert och verifieras fullständigt dagligen för att skydda säkerheten för din personliga information.

Kaka:
En cookie är en liten fil som en webbplats eller dess tjänsteleverantör överför till din dators hårddisk genom din webbläsare (om du tillåter det genom dina inställningar). Detta gör det möjligt för webbplatsen eller tjänsteleverantörssystemet att känna igen din webbläsare och fånga och komma ihåg viss information.
Vi använder cookies för att hjälpa oss att komma ihåg och bearbeta artiklarna i vår kundvagn, förstå och spara dina preferenser för framtida besök och samla sammanlagda data om webbplatstrafik och webbplatsinteraktion så att vi kan ge dig en bättre webbplatsupplevelse i framtiden. Och verktyg.

Dina rättigheter:
Enligt Data Privacy Act har du följande rättigheter:

Begär tillgång till dina personuppgifter
Begäran om att korrigera dina personuppgifter
Begäran om att ta bort dina personuppgifter
Begär begränsningar för behandling av dina personuppgifter
Begäran om att överföra dina personuppgifter

Om du vill utöva dina befogenheter, vänligen kontakta oss via e-post.

Sekretesssäkerhet:
Säkerheten för din personliga information är mycket viktig för oss. I våra ansträngningar för att skydda dina onlinetransaktioner använder vi en teknik som kallas Secure Sockets Layer (SSL). Om din webbläsare har SSL (och de flesta av dem), kommer din personliga information automatiskt att krypteras eller kodas innan den skickas över Internet. Med andra ord implementerade vi olika säkerhetsåtgärder, inklusive användning av säkra servrar. All tillhandahållen känslig / kreditinformation överförs via Secure Sockets Layer (SSL) -teknologi och krypteras sedan i vår databas för betalningsgatewayleverantörer, endast tillgänglig för dem som har särskild tillgång till sådana system och behöver hålla information konfidentiell.

Eftersom vår verksamhet har förändrats, så är vår integritetspolicy och säkerhetsmeddelanden också. Vi kommer att ändra vår integritetspolicy då och då och vi kommer att publicera ändringar och datumändringar på denna sida. Om du har några frågor eller problem angående vår integritetspolicy eller vårt säkerhetsmeddelande, vänligen kontakta oss.